FOLLOW OUR NEWS IN OUR FACEBOOK PAGE!

 

 

SLUSH SAUNOO – ECOFURN KALUSTAA SAUNA VILLAGEN HELSINGIN MESSUKESKUKSESSA 30.11.-1-12.

Kasvuyritystapahtuma Slushin kävijät pääsevät tänä vuonna testaamaan suomalaisia saunoja ja tutustumaan suomalaiseen saunakulttuuriin. Saunat ovat kuumina kaksi päivää Sauna from Finlandin kanssa yhteistyössä järjestetyssä Sauna Villagessa Helsingin Messukeskuksessa pohjoisen sisäänkäynnin yhteydessä 30.11. – 1.12. Sauna Villagen kalustaa suomalainen skandinaavisen designin ja puukalusteiden yritys EcoFurn.

EcoFurnin tunnetuin tuote Ekotuoli on yksinkertaisen tyylikäs, vain puusta ja luonnonnarusta valmistettu design-kaluste. Se sopii niin ulos kuin sisälle, ja on paitsi visuaalisesti puhutteleva myös ergonominen.

Ekotuolin lisäksi Slushin saunojat saavat vilvoitella myös mm. erityisesti Japanin-markkinoita varten suunnitellulla ”perhostuolilla”. Myös nämä on tehty pelkästään pohjoiseurooppalaisesta puusta ja hamppunarusta – minkäänlaisia muovi- tai metalliosia ei ole käytetty. Ekotuoli ja oheistuotteet ovat saavuttaneet kansainvälisillä markkinoilla suuren suosion älykkään suunnittelun, monikäyttöisyyden ja luonnonmukaisuuden ansiosta. Tuotteet valmistetaan käsityönä omissa tehtaissa Virossa.

Lisätiedot:

http://www.slush.org/sauna-village/

Hanna Kiilamaa hanna@saunafromfinland.fi 050 4303 829

Hannu Lehtonen hannu@ecofurn.eu 040 557 4998 www.ecofurn.eu

 

 

Beachrock_blackandgray_withpeople

 

 

 

 

 

Tendence_stand